
[NiS] L’aliment com a autogestió de la salut 2
Ens trobem de nou per parlar de plats i idees per a una alimentació lliure d’intoleràncies, que ens ajudi a crear un ambient antiinflamatori al nostre cos.
Saps que la nostra dieta és en responsable de la nostra salut (juntament amb l’estil de vida), en un 43%? Que les tres primeres causes de mort a occident, n’estan relacionades?
Hi ha un procés latent, rere d’aquestes patologies (també de les neurodegeneratives, de la fibromiàlgia i semblants), que és la inflamació crònica. Aquest “estrès” ens porta a emmalaltir sense adonar-nos-en, quan la malaltia ja és patent.
Una dieta antiinflamatòria és aquella rica en antioxidants, pobre en ultraprocessats, és a dir, amb aliments “reals”. Això comporta un canvi en la nostra manera de cuinar que a vegades costa, malgrat la voluntat de millorar la nostra salut.
Per parlar de tot plegat, com tenir un “rebost antiinflamatòri”; com organitzar els àpats, quins aliments són clau, compartirem una estona amb l‘Ida, experta en Salut Digestiva i creadora de @lamarandula, que ens ajudarà a resoldre dubtes i sortir més empoderades.
Més informació
Xerrada i tastet
Lloc: Aula de Natura El Meandre (la Cellera de Ter)
Horari: 10,00-12:00h
Preu: 12€
Cal inscripció prèvia: info@elmeandre.cat / 621.268.944
Data límit d’inscripció: divendres al migdia
Observacions
Sense al·lèrgens, fruits secs, gluten, làctics, etc; vegà.