[NiS] L’aliment com a autogestió de la salut 1

Vivim moments de contradicció. La força de l’autoconeixement ha de ser l’eina pel canvi. Comencem per l’indispensable, alimentem-nos amb cura i atenció, que les bases siguin àmplies i ben aprofitades. Taller de salut digestiva (premsats, macerats i  fermentats per millorar l’assimilació dels aliments) imparit per l’Ida, creadora de @lamarandula.

Aprendre a assimilar allò que ens dona vida, energia. Repassarem diferents maneres de preparar verdures, llavors, cereals, llegums… Premsant, macerant i fermentant els nostres aliments i així aprofitar millor els nutrients que ens proporcionen, facilitant les digestions i també descobrint noves textures i sabors. Pensar, preveure, organitzar amb temps els nostres àpats i així aconseguirem tenir sempre disponibles els aliments per poder preparar fàcilment els nostres plats. El nostre interior és com la terra on cultivem, si li aportem un bon compost els microorganismes que ens habiten faran que hi hagi un creixement i flux energètic constant, equilibrat.

Us proposo preparar:

  • Uns premsats de remolatxa i pastanaga.
  • Macerar una picada de ceba i all, pebrot verd i vermell i herbes de les bones.
  • I fermentarem… donarem vida acidolàctica a verdures de temporada: Kimchi i Xucrut.

Nota: Portar pots de vidre per endur-se les preparacions a casa: 3 pots (2 de uns 400gr o ml i un de 200gr o ml).

Més sobre la tallerista…

 

Més informació              
Taller de cuina amb tastet
Lloc: Aula de Natura El Meandre (la Cellera de Ter)
Horari: 10,00-12:30h
Preu: 25€ *
* inclou materials
Cal inscripció prèvia: info@elmeandre.cat / 621.268.944
Data límit d’inscripció: 2 dies abans

Observacions
Activitat per a tota la família.
Sense al·lèrgens, fruits secs, gluten, làctics, etc; vegà.

  • 00

    dies

  • 00

    hores

  • 00

    minuts

  • 00

    segons

Data

febr. 22 2025

Hora

10:00 - 12:30

Cost

25 €

Deixa un comentari