
[NiS] Taller pràctic d’aprofitologia
Xerrada i tastet de plats nous i divertits amb parts de les verdures que normalment desaprofitem.
“Li trec les fulles?” Diu el senyor de la parada de verdura… Aquesta frase tan quotidiana i segurament amb la millor voluntat, té una part de malbaratament alimentari evitable. Naturalment, hi ha l’opció de dir “no, que en faré un brou!”. Però això només és la punta de l’iceberg de l’”aprofitologia”!!!
Sabíeu que la pastanaga originalment es conreava per les fulles, considerades una delicatessen? Que amb elles es pot fer un pesto boníssim, una sopa diferent, etc.? El gust és difícil de descriure, és millor tastar-les! Ah, i també tenen beta-carotè o sigui que són igualment bones per la vista!
És només el principi de tota una ciència: com aprofitar millor el menjar, estalviant molts diners i recursos al planeta. Penseu que moltes coses directament no arriben al mercat Per tant, si teniu un hort, el ventall s’amplia!
Voleu conèixer més trucs i idees d’aprofitament, tot descobrint nous plats i gustos? Mai us sonarà igual aquella pregunta!
Més info sobre les talleristes…
Més informació
Lloc: Aula de Natura (la Cellera de Ter)
Dificultat: No calen coneixements previs
Horari: 10,00-12:00h
Preu: 20€ (*)
*Inclou materials i tastet; 10% de descompte als Granets de Sorra
Cal inscripció prèvia: info@elmeandre.cat / 621.268.944
Data límit d’inscripció: 2 dies abans
Observacions
Activitat per a tota la família (infants si tenen interés).
Avisseu-nos en cas d’intoleràncies o dietes concretes.