Taller d’aprofitologia

El malbaratament d’aliments és un dels problemes ambientals -i ètics- més importants de la nostra societat occidental; i lluitar-ne és, no només una manera de posar el nostre granet de sorra si no també… de gaudir d’un munt de receptes, velles i noves!

“Li trec les fulles?” Diu el senyor de la parada de verdura… Aquesta frase tan quotidiana i segurament amb la millor voluntat, té una part de malbaratament alimentari evitable. Naturalment, hi ha l’opció de dir “no, que en faré un brou!”. Però això només és la punta de l’iceberg de l’”aprofitologia”!!!

Sabíeu que la pastanaga originalment es conreava per les fulles, considerades una delicatessen? Que amb elles es pot fer un pesto boníssim, una sopa diferent, etc.? El gust és difícil de descriure, és millor tastar-les!

És només el principi de tota una ciència: com aprofitar millor el menjar, estalviant molts diners i recursos al planeta. Penseu que moltes coses directament no arriben al mercat Per tant, si teniu un hort, el ventall s’amplia!

Voleu conèixer més trucs i idees d’aprofitament, tot descobrint nous plats i gustos? Mai us sonarà igual aquella pregunta!

Amb la col·laboració especial de l’Alba, terapeuta holística.

Més informació              
Horari: 10,00-12:30h
Preu: 15€ (5€ per infant)
Dieta: Vegana amb opció sense gluten
Cal inscripció prèvia: info@elmeandre.cat / 621.268.944
Data límit d’inscripció: 2 dies abans

Observacions
Activitat apta per a infants que tinguin interès, a partir dels 6 anys.

  • 00

    dies

  • 00

    hores

  • 00

    minuts

  • 00

    segons

Data

abr. 21 2024

Hora

10:00 - 12:30

Cost

15.00 €
Categoria

Deixa un comentari