Qui som?

L’equip humà està format per Raúl (ornitòleg i educador ambiental) i Eva (biòloga i naturalista), i comptarà amb la col·laboració d’experts en diferents disciplines.

Raúl serà l’encarregat del guiatge de les sortides.

Té 11 anys d’experiència com a educador ambiental amb escolars a diferents espais naturals de Catalunya i com ai informador als Espais Naturals del Delta del Llobregat i al Centre d’Informació del Parc Natural de Collserola.

Com a ornitòleg professional ha participat en diversos estudis d’avifauna a Catalunya (cens d’aus estepàries a la Plana de Lleida, estudi sobre colonització d’ocells en zones cremades, Atles de l’avifauna de la Plana de Gavà, migració de rapinyaires a Garraf i Collserola, avifauna ripària d’Abrera, etc.).

És cofundador del projecte de turisme responsable i sostenible Ecoitineraria.

Cofundador de la Plataforma S.O.S. Delta Llobregat, ha col·laborat voluntàriament durant gairebé 10 anys en el seguiment d’aus a les zones del Delta del Llobregat sense figures de protecció i ha coordinat l’agenda d’activitats (censos, maratons cooperatives, visites guiades, etc), organitzats  conjuntament amb DEPANA.