Qui som?

L’equip humà està format per Raúl (ornitòleg i educador ambiental) i Eva (biòloga i naturalista), i comptarà amb la col·laboració d’experts en diferents disciplines.

Raúl serà l’encarregat del guiatge de les sortides.

Té 15 anys d’experiència com a educador ambiental amb escolars a diferents espais naturals de Catalunya i com ai informador als Espais Naturals del Delta del Llobregat i al Centre d’Informació del Parc Natural de Collserola.

Com a ornitòleg professional ha participat en diversos estudis d’avifauna a Catalunya (cens d’aus estepàries a la Plana de Lleida, estudi sobre colonització d’ocells en zones cremades, Atles de l’avifauna de la Plana de Gavà, migració de rapinyaires a Garraf i Collserola, avifauna ripària d’Abrera, etc.).

És cofundador del projecte de turisme responsable i sostenible Ecoitineraria. Cofundador de la Plataforma S.O.S. Delta Llobregat, ha col·laborat voluntàriament durant gairebé 10 anys en el seguiment d’aus a les zones del Delta del Llobregat sense figures de protecció i ha coordinat l’agenda d’activitats (censos, maratons cooperatives, visites guiades, etc), organitzades  conjuntament amb DEPANA.

Eva és biòloga i naturalista, i ha col·laborat durant més de 13 anys en tasques de comunicació i sensibilització ambiental: disseny web, campanyes, sortides, xerrades, articles de revistes i web, etc., a diverses entitats mediambientals (WWF, 350.org, S.O.S. Delta del Llobregat, DEPANA, de la qual ha sigut Secretària General, etc.).

També fa de monitora amb escolars i col·labora amb el disseny de les activitats. Coordina els aspectes administratius i de comunicació de l’entitat, les tasques de voluntariat, ha creat la web, ha creat i manté les infraestructures de l’aula de natura (jardí de papallones, hort experimental, bosc comestible).

És una apassionada de la Botànica, en particular de l’Etnobotànica i la cuina viva i amb plantes silvestres, amb formació en Permacultura, i nocions d’il·lustració naturalística, i àvida de tot el que té a veure amb l’educació.