El Meandre rep una subvenció de la Diputació per les activitats amb escolars

NOVETAT!!! Pels dos propers cursos, els alumnes de la província de Girona podran gaudir de descomptes en les activitats d’educació ambiental d’El Meandre.

La Diputació de Girona ens acaba de comunicar que El Meandre entra dins dels programes d’educació ambiental “Del Mar als Cims” (que ofereix activitats d’educació en la natura i coneixement dels espais naturals de les comarques gironines) i “Tallers ambientals” (que ofereix activitats d’educació per a la sostenibilitat als centres educatius).

El passat mes d’abril vam presentar la nostra sol·licitud a la “Convocatòria de subvencions a les entitats i equipaments d’educació ambiental per a la campanya «Del Mar als Cims» i «Tallers ambientals» per als dos propers cursos escolars. Dins de la primera sol·licitud proposàvem quatre activitats d’educació ambiental a espais naturals per tractar temes com el fascinant món dels macroinvertebrats de riu i un itinerari per descobrir un dels miradors més espectaculars de La Cellera de Ter: el Dolmen de Colldegria. Respecte als tallers, oferim entre altres, conèixer la “saviesa” de les plantes i estudiar un dels fenòmens més atractius de la natura: la migració dels ocells.

Així que, els instituts i escoles que triïn alguna d’aquestes activitats amb El Meandre tindran un descompte, amb un preu final de 4,50 € per alumne.

Molt agraïts per haver valorat positivament les nostres activitats i la confiança dipositada.

Per més informació de les activitats i com reservar, accediu a la pàgina del programa DMAC i els Tallers.