Elaborem el nostre Pla de Voluntariat amb el suport de la XCN

Estem molt il·lusionats de compartir-vos el nostre pla de voluntariat, el document que estructura i millora les línies de voluntariat de l’entitat. No hauria estat possible sense l’acompanyament i suport de la XCN.

El Pla de Voluntariat és l’eix vertebrador de la nostra proposta d’acció voluntària, ens serveix per a gestionar correctament als i les voluntàries i a aquests, per a entendre el nostre funcionament, els seus drets i deures. Inclou un catàleg de les nostres propostes actuals i futures, com les del programa WWOOF (rewilding i Permacultura a la nostra Aula de Natura) i un grup local de voluntariat (ciència ciutadana i millora del nostre entorn), respectivament.

Per nosaltres el voluntariat és una base molt important del nostre funcionament. Ens permet anar més enllà en la nostra missió que és conservar i millorar el medi ambient; amb aquesta participació ciutadana, podem desenvolupar més àmbits de treball i tenir més impacte positiu, del que podríem aconseguir amb personal remunerat. Pel que fa a la nostra Aula, ha sigut clau per a desenvolupar l’equipament i infraestructures d’educació ambiental.

La Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN), alhora recolzada per la Generalitat de Catalunya (Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural), fa aquest acompanyament, que inclou una visita al projecte, l’assessorament en la redacció i la difusió de Pla. En aquest vídeo podeu veure la entrevista que van fer a l’Eva, la nostra figura de coordinació del voluntariat:

Per saber-ne més podeu visitar aques enllaç.

Deixa un comentari