La Diputació de Girona renova la subvenció per les activitats d’educació ambiental d’El Meandre

NOVETAT!!! Pels dos propers cursos escolars, els alumnes de la província de Girona continuaran gaudint de descomptes en les activitats d’educació ambiental d’El Meandre. Entre aquestes activitats, també com a novetat, s’inclouen les que oferim a l’Aula de Natura.

La Diputació de Girona ens ha comunicat aquest setembre que El Meandre continua dos anys més dins dels programes d’educació ambiental “Del Mar als Cims” (que ofereix activitats d’educació en la natura i coneixement dels espais naturals de les comarques gironines) i “Tallers Ambientals” (que ofereix activitats d’educació per a la sostenibilitat als centres educatius). Valorem molt positivament aquesta oportunitat, que des de 2021 ens ha permès apropar la natura i l’ecologia a escolars de Girona, Blanes i Bonmatí, entre d’altres.

En la convocatòria dels Programes Ambientals de 2023, la Diputació de Girona també ha reconegut el nostre com a equipament d’educació ambiental a la Cellera de Ter (i ha resolt subvencionar les activitats que fem a l’Aula de Natura). Entre d’altres, oferim propostes per despertar entre els alumnes l’interès per millorar la biodiversitat al seu entorn, descobrir el fascinant món dels ocells, conèixer els múltiples usos de les plantes o familiaritzar-se amb la Permacultura i el concepte de “bosc comestible”.

Així que, els instituts i escoles que triïn alguna d’aquestes activitats amb El Meandre tindran un descompte, amb un preu final de 4,50 € per alumne.

Per a més informació de les activitats i com reservar, accediu a la pàgina del programa DMAC (activitats a espais naturals o a l’Aula de Natura) i els Tallers Ambientals (activitats a l’aula o la rodalia del centre educatiu) o contacteu amb nosaltres.

Agraïm públicament a la Diputació de Girona que hagi renovat la confiança en el nostre projecte i reconegut el nostre equipament d’educació ambiental.

2 respostes a «La Diputació de Girona renova la subvenció per les activitats d’educació ambiental d’El Meandre»

Deixa un comentari